Son dakika! O üniversite online eğitimle devam edeceğini açıkladı!
Hatay ve Kahramanmaraş'taki üniversiteler online eğitime geçme kararı aldı...
Kahramanmaraş ve Hatay Üniversiteleri Online Eğitimle Devam Ediyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin 2 Ekim'de açılacağını duyurmuştu. Ancak 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde online eğitim kararını getirdi. Peki, bu kararın nedeni ne?
Barınma Sorunları Öğrencileri Etkiliyor
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, depremin şehirdeki olumsuz etkilerini ve öğrencilerin barınma sorunlarını göz önünde bulundurarak çevrimiçi eğitim kararı aldı. Bahar dönemi için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ise deprem felaketine karşı aldığı önlemler çerçevesinde, öğrencilerin barınma ve üniversite binalarındaki sorunlar nedeniyle çevrim içi eğitime yönelme kararı aldı.
Online Eğitimde Kararlılık
Kahramanmaraş ve Hatay'daki üniversiteler, öğrencilerin güvenliği ve eğitimlerine devam edebilirlikleri için online eğitimde kararlılıklarını sürdürüyor. Bu süreçte öğrencilere gerekli destek sağlanacak ve eğitim kalitesi yine yüksek olacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.